Waarom voor mij kiezen?

Als zelfstandig ondernemer bied ik je persoonlijk contact, korte lijnen en flexibiliteit. Ik werk snel maar nauwkeurig. Dit resulteert in een betaalbare prijs voor mijn diensten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit daarvan. Je kunt bij mij terecht als starter, of zelfs als particulier. Maar ook werk ik voor grote bedrijven en multinationals, bijvoorbeeld op freelance basis of als onderdeel van een team van experts.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op en maak direct een vrijblijvende afspraak.


WERKWIJZE1. Kennismaking

Elk ontwerp hoort de essentie van een bedrijf over te brengen. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt deze essentie duidelijk. We bespreken de wensen, verwachtingen, mogelijkheden en eventuele eigen ideeën. Deze bevindingen zet ik op papier, in de vorm van een vrijblijvende offerte met een heldere opdrachtbeschrijving.

2. Research

Onderzoek is van groot belang om tot een goed eindresultaat te komen. Wat doet de concurrent en waarom sluit dit wel of niet bij jouw bedrijf aan? Als je je wilt onderscheiden moeten we eerst in beeld brengen wat er al op de markt bestaat. Dan springt jouw visuele identiteit er zeker uit.

3. Concept

Tijdens de gesprekken en de research fase bepalen we in meer of mindere mate een richting. Met deze bevindingen ga ik aan de slag. Tijdens het ontwikkelen van de concepten staat het doel altijd centraal. Ik stel meerdere concepten voor, waarna we samen bepalen welke de beste oplossing biedt.

4. Realisatie

Zodra er een concept is gekozen werk ik dit tot in de puntjes uit. Indien nodig zal er in deze fase nog overleg plaatsvinden. Belangrijk voor beide partijen is om nooit vanuit persoonlijke smaak te oordelen, maar altijd door de ogen van de doelgroep te kijken. Op die manier komen we tot een professioneel eindresultaat waar we beiden trots op zijn.

5. Oplevering

Strakke deadlines zijn eerder regel dan uitzondering en vormen geen enkel probleem. Als een project binnen korte tijd moet worden uitgevoerd, zorgen we daar samen voor. De meeste projecten stoppen echter niet na oplevering. Een website moet bijgehouden worden, of bij de nieuwe huisstijl moet nog een passende folder worden ontworpen. Ik help je graag met het doorvoeren van een huisstijl of het monitoren en verbeteren van de resultaten.


Meer weten over mijn werkwijze? Of wil je direct een offerte aanvragen?Stel een vraag