Multimedia Vormgeving

Om je bedrijf een visuele identiteit te geven is vaak meer nodig dan slechts een logo en visitekaartje. Ook uitingen zoals een website of promotiefilm dragen bij aan het gezicht van je bedrijf. De trends en ontwikkelingen op gebied van media gaan razendsnel, kijk maar naar sociale media en het groeiende aantal apps. Het doel blijft echter hetzelfde: klanten bereiken met jouw boodschap. Ik maak dat, ongeacht het medium, mogelijk door middel van creatieve en visuele oplossingen.

WEBSITES

Websites zijn de visitekaartjes van deze tijd. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een uitgebreide webshop, samen komen we tot een eindresultaat dat past bij de identiteit van jouw bedrijf.

VORMGEVING

Een professionele uitstraling is voor iedereen belangrijk, zowel voor starters als multinationals. Ik ontwerp logo’s, websites en apps die in één oogopslag duidelijk maken waar je bedrijf voor staat.

ANIMATIE

Zet animatie in om een sfeer over te brengen naar de klant. Of gebruik animaties om een ingewikkeld proces in korte tijd duidelijk uit te leggen. Er zijn diverse technieken en stijlen mogelijk.

ILLUSTRATIE

Ook voor een storyboard, infographic of redactionele illustratie kun je bij mij terecht. Ik maak illustraties in uiteenlopende stijlen en gebruik diverse technieken, van handgetekend tot digitaal.


Kunst verhuur/verkoop

Ben je op zoek naar een origineel kunstwerk voor bij je thuis of op kantoor? Mijn schilderijen en tekeningen zijn te koop. Daarnaast kun je mijn kunstwerken voor een aantrekkelijk maandbedrag huren. Heb je interesse in een kunstwerk maar weet je niet zeker of het past? Vraag dan een gratis proefplaatsing aan, dan kom ik vrijblijvend bij je langs. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken om de werken in mijn studio te bekijken.


Photoshop Cursus

Wil je ook leren hoe je digitaal foto’s bewerkt en hoe je een foto of portret spectaculair verbetert? Volg dan een workshop of beginnerscursus Adobe Photoshop. Ben je al bekend met dit beeldbewerkingsprogramma en wil je je verdiepen? Dan is de gevorderden-
cursus iets voor jou. Maar ook geef ik privélessen en cursussen op maat. Kijk op de website voor de mogelijkheden en schrijf je in.


Meer weten over een dienst? Of wil je direct een offerte aanvragen?Stel een vraag